Régi tv-re UPC beltéri egységet kötöttem, de nincs hang. Meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Upc a beltérihez adott egyszerű coax kábelt, hogy olyan tv-re is rá lehessen kötni, aminek nincs scart csatlakozója. Kipróbáltam a régi tévénkkel. A kép gyönyörűen bejön, de nincs hang. esetleg át kell hangolni a tv-t? Azt mondta a kábeles fickó,hogy rá lehet kötni erre a tv-re is,de hogy csinál neki hangot? Nincs rajta még a dvd-nek való dugó helyek (piros,sárga,fehér) se. Ezekkel lehetne hangot vinni. Tehát...nem lehet összehozni?2010. dec. 30. 05:11
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy a tv menüjében át kell állítani a hangjel szabványt hogy legyen hangja. Valami "BG" illetve "D/K"-félét keress a távírányítóval a menüben.. már nem nagyon emlékszem de valami ilyesmi a hang norma beállítása.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de úgy kaptuk ezt a tv-t és már nincs meg a kapcsolója. 20 év körüli lehet a tv. Kapcsoló nélkül nem lehet?
2010. dec. 30. 07:51
3/4 anonim válasza:
A UPC boxnak vannak kimenetei. Oda rákötsz egy olyan hangfalat amit a számítógéphez használnak és ott a hang.
Piros és sárga RCA csatlakozók.
Nekem ilyesmi:
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, így legalább tudom,hogy meg lehet oldani. Csak úgy akartam,hogy a szobában lévő tv-nek a beltéri egységétől hoztam volna ki coax kábelt a régi tv-ig és azon is ugyanaz ment volna, mint a bentin.
2010. dec. 31. 05:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!