10 éves Philips tévémhez vennék egy új távirányítót. Honnan tudom, hogy melyikkel működik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 10:22
1/5 anonim válasza:
Ha minden funkciót szeretnél használni a távirányítóval, akkor javaslom, hogy gyárit vegyél. Kicsit borsosabb az ára, de legalább tökéletes lesz. Szakszervízbe menj, ahol foglalkoznak javítással, írd fel a TV-d pontos típusszámát, és ők tudnak segíteni, és pont a TVd-hez megfelelő távirányítót rendelni.
2/5 anonim válasza:
A fenti válasz jónak látszik, csak az a baj, hogy a szervízben annyit fognak kérni érte, amennyit kb a tv ér. Jobban jársz egy univerzális távirányítóval, amivel nem fog az összes funkció működni (nagyon optimista becsléssel is csak max 80%), de legalább 1000-ből megúszod. Egyébként általában az olcsó távirányítók ugyanazt tudják, valószínűleg ismerik a te tv-det is (főként, mert márkás). A neten megtalálod néhány távírányítónak a listáját, ha azokon rajta van a tv-d, akkor valószínűleg a legtöbbön rajta lesz. (google -> universal remote code)
3/5 anonim válasza:
Tedd fel a kérdést a h__p://www.elektronline.hu/wwwboard/ oldalon, és add meg a tv tipusát pontosan. Fognak ajánlani
teljesen megegyező, minden funkciót tudó
utángyártott távot. De el ne felecs köszönni, ill. a végén egy kösz. szót beírni. Én is itt szoktam rendelni, és tényleg olyan mint az eredeti. Minőségben is.
4/5 anonim válasza:
ne gyárit vegyél !!! ugyan olyan jo az után gyártott ! én is azt használom ! olcsovolt és minden müködik kb 4e vettem ! de ma már 2-3 e ft. Én Orion Tv hez használom
5/5 anonim válasza:
az elözö vagyok csak lemaradt
utángyártott ugyan az mint a gyári csak nem a gyárba csinálják hanem kis cég és ezért olcsobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!