Milyen laptopot vegyek? Melyik lenne a legjobb? SOS

Figyelt kérdés
filmnézésre,netezésre,(néha olvasni) használnám. melyik lenne a legjobb erre a célra? lehet mini,meg sima is.
2010. dec. 28. 19:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A film miatt jobb lenne nem mini, mondjuk egy Dell Inspiron.
2010. dec. 28. 19:44
 2/17 anonim válasza:
acerem van, nem ajánlom, mert az alaplapja állandóan felmelegszik, és kikapcsolja a gépet
2010. dec. 28. 19:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Inspirion jó, HP Pavilion DV7 kevésbé :D
2010. dec. 28. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Masodik, 5315-os veletlenul?
2010. dec. 28. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Két acer laptop elfogyasztása után (fél év alatt mindekttő feladta, mivel annyira melegedett alól, hogy nem volt képes müködni) én neked bátran ajánlom a Samsung R580-ast, hogyha kiemelkedő multimédiás laptopra vágysz. Ezt csak az fogja leszólni, aki még nem használta több mint 1 éven át és azt mondja, hogy óóóó, csak egy Samsung. Dehogyis, nagyon megvagyok elégedve vele, főleg a gyönyörű képernyője, gyorsasága és multimédiás tulajdonságai miatt vettem meg. Egyáltalán nem csalodtam benne, minőségi, mint minden mai Samsung cucc. És az ára is hozzáférhető, nameg k.u.r.v.á.r.a testzett mindenkinek akinek csak mutattam... Nemcsoda, hisz nagyon impozáns. Ha multimédiára vágysz, minőségre, stilusra, mindezt olcsón, bátran választhatód:

[link]

vagy az új szériát:

[link]

2010. dec. 28. 20:12
 6/17 anonim válasza:
acer travelmate 7520G-m van
2010. dec. 28. 20:13
 7/17 tpeter válasza:
A Sony jó laptopokat gyárt, csak megkéri az árát.
2010. dec. 30. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Igaza van a 74%-os tesonak. Szerintem is a SAMSUNG nagyon profi készülékeket dobott a piacra és árban nagyon barátságosak. Lehet venni Apple MacBook-ot vagy SONY VAIO-t is, de ha neked megér vagy 200-300-ezret az a felirat, csak tessék. És nem mindig a drága a jó, sem tudásban, sem minőségben...
2010. dec. 30. 12:41
 9/17 A kérdező kommentje:
és hol tudok venni samsung laptopot?
2010. dec. 30. 13:35
 10/17 anonim ***** válasza:

5.dik vagyok. Én az interneten rendeltem, de azóta az az oldal megszünt. Szerencsére én megkaptam pár nappal a rendelés után, egy futárszolgálattól. Habár a Samsung notebook-ok premierje Magyarországon februárban volt, azóta nagyon jó hálozatot épitettek ki. Rengeteg internetes oldalról rendelheted meg jó áron:

www.shopmania.hu

www.extremedigital.hu

www.ésmindenvalamitszámitóinternetesoldalon.hu (csak a vicc kedvéért)

Ha te szeretnéd megvásárolni az üzletben, arra is van lehetőséged, de a kisebb számitógépes üzletekben nem hiszem, hogy találsz, mert azok tele vannak acer-el és hasonló olcsobb netbook-okkal, ollyannal, ami kell az átlag népnek. Habár ez a Samsung is ilyen, mégsem található meg kissebb kereskedésekben, habár az utobbi időben ott is megjelentek. Viszont a legtöbb nagyáruházban megtalálhatod.

2010. dec. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!