Van egy Ipod touch 4g-m és arra szeretnék INGYEN játékot letölteni. Milyen oldalra menjek, mert mentem az apple.hu-ra de ott pénzért van kb minden . Adtok vlhonnan linket?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert most kaptam meg és nincs rajta játék :(( és naon kéne. léci segítsetek2010. dec. 25. 18:23
11/13 anonim válasza:
Na szóval én vagyok 21:6os és, én megmondtam hogy őt nem érdekli seemiféle Jailbreak meg ilyesmi hanem csak az hogy letöltsön rá valamit. szóval regisztrálj AppStoreba, és onnan már az összes nem fizátős játékot letudod tölteni. Egyébként van csomó jó is ott..:) egyébként azzért írja kimeret gondolom nincs kiJailbreakelve a Touch-od.
12/13 A kérdező kommentje:
oks köszi mindenkinek már közbe regiztem .... :)
és le is töltöttem játékot ingyen, de azért lássuk be, h a fizetős játékok sokkal jobbak xĐ
2011. jan. 26. 18:09
13/13 anonim válasza:
akkor làssuk be hogy tényleg kikéne jaibreakelni a kicsit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!