Mi a külömbség a PSP Slim és a Lite között?
Figyelt kérdés
Ha van egyáltalán külömbség melyik a jobb ?2010. dec. 25. 13:12
1/4 anonim válasza:
Az egyiket 2000-nek, másikat 3000-nek emlegetik, az kicsit elterjedtebb.
3000-ben (Lite) a legnagyobb újdonság, hogy a képernyővel ügyeskedtek valamit, és valamivel szebb lett (jobb színek), de ez nem olyan lényeges, hogy +10-ért vegyél, csak már 2000-ret sehol sem kapni újonnan.
Meg van benne mikrofon.
2/4 A kérdező kommentje:
és mind a két fajtát ki lehet csipeltetni ??
2010. dec. 25. 15:11
3/4 anonim válasza:
Én nekem elég sok PSPvel volt dolgom, de még sose hallottam úgy a 3000-et, hogy Lite, tudtommal az is slim, csak 3000. Mindkettőt egyszerűen flashelheted , csak ne legyen 5.03-nál magasabb FW a gépen. Ez esetben szervíz.
4/4 anonim válasza:
09:55
A 2000 az a slim, a 3000 az a slim & lite.
És igen, 5.03-nál legyen kisebb az FW, és akkor flashelhető (de már elég ritka, hogy 5.03 alatti legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!