Melyik a jobb konzol Xbox360 vagy Playstation 3?
Kérlek értékeljetek objektíven(legyetek pártatlanok).
Írjátok le a két konzol erősségét, és hátrányát.
Köszönöm.
Ja, és a Killzone-nak mennyi valóságalapja van, kedves előző?
Amúgy most csak mondtam 3 játékot, nagy kedvenceim még a Fight Night Round 4, a Dirt 2, az Assassin's Creed részek, a Red Dead Redemption, az F1 2010, a Mass Effect 2 és még sorolhatnám...
15:38
GTA, RDR tuti hogy boxra készült és át lett portolva PS3-ra!
Amiről tudok, hogy a célplatform a PS3 volt:
Final Fantasy XIII, Medal of Honor, Tekken 6, meg a legtöbb japán game (Dynasty Warriors, asszem a MGS: Rising is stb.)!
16:34
Hol látsz te olyat, hogy én azt mondom, hogy a cod nem valósághű, kz meg igen? Még csak utalni sem utaltam rá, mert egy játék sincs ami valósághű (talán GT5).
18:29
Már nem tudom hol, de valahol láttam egyszer, hogy RDR és GTA is ps3-on készült. Rákerestem azóta, de google nem segített semmit sem.
Meg ha pl. GTA xbox-ról lett volna portolva, akkor nem hiszem, hogy raktak volna bele sixaxis cuccokat a ps3-ba, hanem csak simán átportolták volna.
06:56
Akkor vegyél xbox-ot, azzal sem jársz olyan szarul.
És igaz, xbox-ra is vannak azért exkluzív játékok, de ebben akkor is a PS3 a nyerő, és mindig az is lesz (csak nézzük meg 2011-et).
23:23: a GTA IV eredetileg PS3 exkluzív lett volna, csak az MS lefizette a Rockstart, hogy ne legyen az!
A SISAXIS-ost meg miért nem csinálhatták meg?
Kérdező: azért válaszolunk a kérdésre, mert mi nem vagyunk lusták!
Ha te is olyan szorgalmas voltál, hogy cs.esztél keresni, akkor mi is leszünk olyan szorgalmasak, hogy először erre felhívjuk a figyelmedet, aztán utána válaszolunk (ne OFF-olással legyen tele a kérdés)!
Az írásod alapján szerintem neked a box perfekt lesz! ;)
15:58
Tehát akkor ha eredetileg PS3-ra akarták csak csinálni, akkor elég valószínű, hogy el is kezdték azon csinálni, és átportolták xbox-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!