Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » GTA IV XBOX 360-on? Bővebben...

GTA IV XBOX 360-on? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most tervezek venni egy Xbox 360-at, és érdekelne egy-két kérdés a GTA IV-el kapcsolatban.:

Lehet magyarítást, modokat tenni xboxhoz? És úgyanazok a funkciók elérhetőek benne mint egy PC-s GTA IV-ben?

2010. dec. 22. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. dec. 22. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet ilyeneket leszedni.

Ha meg teljesen ugyanaz lenne a PC-s változattal, akkor mi értelem lenne konzolt venni? Vannak azért különbségek.

2010. dec. 23. 08:25
 3/6 A kérdező kommentje:
például? nem akarom megbánni hogy konzolt veszek. :/
2010. dec. 23. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:

És most egy játék miatt vennél konzolt?

A grafika nem annyira szép, viszont tökéletesen van optimalizálva, nekem PC-n négymagos procival, 4GB RAM-mal és Ati Radeon HD5870 videokártyával elég jól szaggatott Medium grafikán...Nos, ilyen gondok nincsen Xbox-nál.

2010. dec. 23. 14:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem akarom hogy a játékélmény ne legyen meg!(nem egy játékról van szó, csak ezt helyeztem hangsúlyba) Tehát ha már megveszek hogy játszak vele, ne kelljen csalódni minthogy akkor el tudnám azt pénzt másra is költeni.(de pc-t nem akarok venni, van egy netezésre)
2010. dec. 23. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fogod megbánni, hogy konzolt veszel.

Oké, játékokra nem lehet mindenféle modokat rakni, bár ez nekem nem is hiányzik.

És ha vannak is eltérések a platformok között, nem olyan hatalmasak.

Meg olcsóbb a konzol, jó exkluzívokkal (bár ez nem pont xbox-ra vonatkozik), kanapéra ledőlve is játszhatsz, stb.

Bár ha eredetizni akarsz inkább PS3-mat vegyél, meg azon még szép is a GTA

2010. dec. 24. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!