SÜRGŐS! Xbox 360 probléma?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a konzolvilag.hu oldalon vásároltam egy Xbox 360 Super Elite konzolt. Ez egy elvileg egy Angliából érkezett darab, ezért egy 250V-os dugója van és kaptam hozzá egy átalakítót, ami a Magyarországon elterjedt 220V-osra alakítja át.

A probléma az, hogy ez az átalakító elég érdekes hangot ad ki, és amikor kihúzom égett szaga van, és nagyon félek, hogy ez valami balesetet fog okozni.

Mit tegyek? Vegyek egy másik átalakítót?

2010. dec. 20. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél, nehogy zárlatot kapjon az egész gép.
2010. dec. 20. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
konzolvilag-nál se veszek semmit!
2010. dec. 21. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi van? Angliaban ugyanaz az az atlag feszultseg mint Magyarorszagon (220~240V), tehat az alakitot felejtsd el. Nekem van ket angol konzolom es transzformator nelkul egy egyszeru atalakitoval hasznalom (aktivan hat honapja), mivel mas a konektor formaja. Nem volt semmi baj es nincs semilyen eget szag.

Akkor kell transzformator ha Amerikabol jon valami mivel azok 110 Volton futtnak es ha nincs transzformatorod akkor tuzveszelyesek (A Londonban tavaly egy amerikai srac majdnem sikeresen leegetett egy hazat).

2010. dec. 21. 11:32
 4/5 anonim válasza:
az előttem szólónak csak annyit mondanék hogy a konnektornak Angliában teljesen más a formája, azért adták hozzá az átalakítót...
2011. jan. 10. 21:52
 5/5 anonim válasza:
JA JÓ BOCSI NEM OLVASTAM VÉGIG SRY!!!
2011. jan. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!