IPad vagy iPhone 4G?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy iPad-et,de az iPhone 4 is nagyon tetszik.Anyukám azt mondta,hogy mindkettőt nem fogja megvenni,csak az egyiket.De nem tudok dönteni,mert mind a kettő annyira jó.Szerintetek ha már van egy MacBook air-em akkor kérjek iPad-et vagy inkább egy iPhone-t?
2010. dec. 20. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Na most neked mire kell? Mert a kérdésből ítélve max 15 vagy, ergó igazándiból nincs szükséged egyikre sem, mivel nem tudod kihasználni, max a haverok előtt felvágni jó.

Amúgy meg az ipad szép-szép, de használni semmire nem lehet úgy istenigazából, főleg ha már anyukád vett macbookot is...

2010. dec. 20. 16:24
 2/14 anonim válasza:
Ez esetben az iphone 4-et kérd.
2010. dec. 21. 15:36
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
rohadna meg a sok újgazdag 'csög
2010. dec. 22. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
:o
2010. dec. 22. 18:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Végül az iPhone mellett döntöttem,de az iPad-ról se mondok le ;D
2010. dec. 22. 18:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nem tehetek róla,hogy ezt megengedhetjük magunknak.A szüleim sem a lottón nyerték a pénzünket,ők is sokat dolgoztak ezért.
2010. dec. 22. 18:50
 7/14 anonim válasza:

Magyarországon hatalmas divat lett mindenkit utálni akinek van valamennyi pénze....

én az iphone 4-re szavazok ha számít még

2011. jan. 8. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az Iphone eléggé gagyi, tök kicsi. Nekem már Ipad-em van 3 hónapja, és azt rohadtul bírom. Tök jó nagy rajta minden, volt már régen ipod-om is, de most ehhez képest az eléggé gagyi.
2011. jan. 17. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is iPhone 4 van,szeretem és jó, és az iPad értelmetlen de kamu a kérdés :) nem fényeznéd mellé a macbook air-t, ugyanis ha lenne Mac-ed, tudnád, hogy édesmindegy hogy iPhonehoz az nem létfontosságú :) én ugyanúgy rádugom a Macemrere és a Windowsra, és hoppá, mindegyiken van iTunes, és működik :) (tudod mi az?!)
2011. febr. 26. 18:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Az iPhone gagyi mert kicsi?Megnéznélek téged iPad-el telefonálni.:D
2011. márc. 13. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!