Nem működik az Outdoor Challengerem, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
A lego ODC-m 2-3 éve van meg (lehet 4is) már rég nem használtam és gondoltam hogy hú, itt a hó, de jó lenne vele kimenni egy kicsit játszadozni... erre előveszem és nem működik. Az aksit feltöltöttem, az iránytóba új elemet raktam (bár nem hinném hogy a régi rossz, de kitudja) szóval mindent megnéztem, de nem működik. Néha ilyen roham jön rá:D, amikor hozzá se nyúlok a távirányítóhoz, elkezd egy kicsit mozogni, vagy az első kereke kanyarodik, vagy megindul de kb fél másodpercig azt kész... Mit tegyek vele? nem olyan öreg, rendesen haasználtam és ugye nem volt olcsó játék... Megoldásokat tudtok? Veletek előfordult már ilyen..?Légyszíves segítesetek!2010. dec. 18. 20:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!