Samsung s5230 hol találok hozzá virtuális cuccokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok kedves nézelődök karácsonyra kapok egy -''-telefont.Már 4 napja keresgélek hozzá skineket.játékokkat.betütipusokat(havanak) de sehol.
Jó lenne ha tudnátok vagyis ha tudok ojan oldalakat ami be vannak ijene mükődő képes cucok:progi.játék.stb... szívesen várom a linkeket.
MAX:december.15-16 órakor tom megnézni a váloszokat adigis előre KÖSZÖNÖM aki irt.
BOLDOG ÜNNEPEKET.
hejes írási hibákat ne figyeld :-!
2010. dec. 14. 20:18
1/2 A kérdező kommentje:
Kedves kérdező ha megtud adni valami adatot amin tudnák beszélni mert 3 érintöst kaptunk a családba nekem samsung 5620 na nemis aza lényeg ha szól nekem vagy elérhetőséget ad nekem amin eltudnm küldeni szivesen elküldöm rengeteg játék kép.
2010. dec. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!