Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen külső vincsesztert...

Milyen külső vincsesztert vegyek? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Tehát van egy USB-s tévém, és szeretnék egy 1.5TB-s, lehetőleg WD-márkájú külső vincsesztert max. 30e forintért. Mivel HD filmeket szeretnék nézni, jobban megéri, meg hát egyébként is. A kérdésem az lenne, milyen fajtát vegyek? WD-re gondoltam, de azon belül mi? Ha lehet, ne olyant, amihez külön táp, stb van!

- Lehetőleg sokáig bírja, és gyors legyen! Mert van jó pár 4 órás filmem :)

Előre is köszi a válaszokat!!! Még jobb lenne, ha linket is tudnátok adni, de nekem elég a típus is!

2010. dec. 13. 17:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja! És sok-sok zenére is kellene!
2010. dec. 13. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyat vegyél amit kezel a tv. Olvasd el a használati utasítást, kérdezd a vásárlás helyén.

ha nem vagy biztos benne, kérj egyet kölcsön hogy kipróbáld.

Semmi garancia hogy fog működni, még ha tízszer is felteszed még ezt a kérdést.

2010. dec. 13. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a baj, netről rendelném. Ott nem tudom, van-e náluk készleten, nem egy nagy bolt. Euro**cs
2010. dec. 13. 18:42
 4/6 bp1985 ***** válasza:
Euronics bolt van egy pár helyen. Bemész, megkérdezed.
2010. dec. 14. 00:05
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Samsungot.
2010. dec. 14. 00:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Samsungot semmiképp nem szeretnék! Bár most érdeklődtem egyik haver haverjánál, meg van egy fórum, ott van pár emberke, aki a létező összes tévéről mindent tud :) (persze ez nem igaz:O)
2010. dec. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!