Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a külömbség az xbox fajtái...

Mi a külömbség az xbox fajtái között?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az Arcade-ra, a slim-re, és az elite-re.
2010. dec. 13. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

hát a sima arcade és a sima elite között annyi a külömbség hogy az arcadeban nincs winchester az elite-ben meg van. az elitehez alapból több cuccot adnak pl: hdmi kábel, ilyenek ja és az elite az fekete

arcade: [link]

elite: [link]

a slimek csak annyiban mások hogy maga slim az egy új széria, ami annyit jelent hogy új forma és újabb felszereltség. a slim arcade és a slim elite között annyi a különbség hogy az arcade 4gb-os winchesterrel jön a slim elite pedig 250gb-ossal.

slim arcade és a slim arcade ugyan úgy néz ki: [link]

nekem nincs boxom és nem s vagyok benne annyira a témában de kb. ennyi a különbség :)

2010. dec. 13. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Attól függetlenül hogy az arcade okba nincs winyó, lehet bele venni?

Ja és még valami, egy xbox blogon azt olvastam hogy minél nagobb a memória annál jobban futnak a játékok, akkor 512 mb memóriával szaggatnak a játékok?

Kösz az előző válaszod.

2010. dec. 13. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne olvasgasd azt a blogot, mert baromságokat írnak.
2010. dec. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!