Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok a 3D-s tévékről?

Mit gondoltok a 3D-s tévékről?

Figyelt kérdés

Tervezem agy Samsung 3d-s LED tv megvásárlását, de érdekelne hogy tényleg megéri-e azért a 3D-ért majdnem 100k-val többet fizetni.

Szerintetek tényleg 3d az a "3d"?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. dec. 12. 13:08
 1/6 A kérdező kommentje:
*egy
2010. dec. 12. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Évente jön új technológia. Míg ki nem forr én nem költök rá feleslegesen mert igazi szükségem az nincsen rá. Úgy meg nem szórok ki pénzt az ablakon.
2010. dec. 12. 13:14
 3/6 anonim válasza:

szerintem nincs értelme.

szemüveget kell felvenni hogy tényleg 3d-ben láss, az meg nekem befájdítja a fejem, továbbá még nem annyira fejlett a technológia (szerintem)

inkább azt a +100k-t hangrendszerre költeném, vagy rádobnám a tv árára és vennék egy pár collal nagyobbat, vagy internet-képes tv-t.

2010. dec. 12. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyira fölösleges még szerintem!

1.Magyarországon nincs még 3D tv adás!

2.Nincs még olyan sok 3D-s játék!

Majd pár év múlva amikor több dolog lesz 3D-s (TV-adás,videojátékok)

És addigra még az ára is csökken!

De most még fölösleges ilyen drágán megvenni mikor még nincs akkora támogatottság rá!

2010. dec. 12. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom te hogy vagy vele, de én ha ennyi pénzt adnék ki (vagy csak a gondolata megfordulna a fejemben) akkor nem ilyen módszerrel gyűjtenék infót. Pl .ha most azt mondom hogy olyan király hogy elélvezel tőle, akkor megveszed?

Vedd a fáradtságot, ballagj be egy nagyobb üzletbe ahol ki lehet próbálni.

Amúgy nem sokkal különbözik a papírszemüveges megoldástól.

2010. dec. 12. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Maradok a sima plazmánál, és a BD lejátszónál.

2010. dec. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!