Mien ipodom van? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Vettem egy ipodot nemrégibe és nemindul rajta az infinity blade (4.0 verzión volt tesztelve az volt írva az appstore on). 4.0 verzió van rajta. Szerintem ipod 2 (ipod 3g volt írva a hirdetésbe azt vettem meg) és ez szerintem ipod 2 segítsetek. Modell száma MC086BT
2010. dec. 11. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Na, tipikus esete annak, mikor a hülyegyerek elektronikus cuccot vesz magának. Ipod touchod van kisgyerek. És valószínű 3. genes, 8 gigás.
2010. dec. 11. 15:32
 2/14 A kérdező kommentje:
azt b+ nem értem ezekhez a cuccokhoz azt írta a gyerek hogy 3g-s ha nem tudsz normális tanácsot adni akkor meg takarodj. anyádat meg küldenék el zsidó bérencnek
2010. dec. 11. 15:35
 3/14 A kérdező kommentje:
és nemvagyok hülyegyerek T_T Egy nyomorult kérdést sem lehet már feltenni mert egyből okosítanak
2010. dec. 11. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:
de igen egy hülyegyerek vagy mert nem is értesz hozzá. meg doboz/használati? komolyan mondom mai világban az emberek annyira nem tudják magukat feltalálni hogy az hihetetlen. a MC086BT-t beírtad googlebe? az itunes is túl bonyolult lesz neked. add el és vegyél egy mp4et...
2010. dec. 11. 15:41
 5/14 A kérdező kommentje:
nézd meg hogy van ez a modell szám 2g be is "HÜLYEGYEREK" beírod hogy ipod toucg 2g és mögé a modell számot és lááám télleg van olyan. egyébként meg már vagy 2 órája keresek róla és beírtam azt a model számot stb és mindig nemtudom eldönteni EZÉRT KÉRDEZTEM MEG ITT...
2010. dec. 11. 15:42
 6/14 A kérdező kommentje:
tudna valaki egy normális választ adni? megköszönném...
2010. dec. 11. 16:00
 7/14 Fkris ***** válasza:

iTunes nem írja ki?

Mármint biztos van olyan h "készülékinformáció" vagy hasonló.

Esetleg az iPod dobozában nincs leírva?

Egyébkéntmeg a játékot azt iTunes on vetted meg?

Mert ha nem és letöltötted azért nem megy mert nincsen JB-el ve a készülék...

2010. dec. 11. 19:50
 8/14 A kérdező kommentje:
de JB zve van a készülék mert csomó gémet töltöttem már le rá csak ez az 1 akadt fent a rostán :S nemértem miért :S
2010. dec. 11. 22:12
 9/14 A kérdező kommentje:
amugy használtan vettem a készüléket és a doboza nincs meg...
2010. dec. 11. 22:14
 10/14 A kérdező kommentje:
amugy cydia van rajta vagyis azt olvastam...hogy mi a különbség a cydia és a jb között azt nemtom én nem értek az apple cuccokhoz... :/
2010. dec. 11. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!