Melyiknek van jobb grafikája: Xbox360 vagy PC?
Ileetve, hogy mi van a PC-ben.
A konzolok azért olyan gyorsak meg azért adnak olyan jó képet, mert a benne lévő hardvernek(ami amúgy nem annyira sokban különbözik a sima PC-ben lévőtől) a világon más dolga nincs, csak a játkot kiszolgálni, valamint a játékot is arra a harverre fejlesztik és optimalizálják, nem kell, hogy fusson Pistike Intel xy-os meg Józsika AMD abcd-s gépén és videókártyáján is.
ez a kérdés így nem teljes
mert pl: Super marionak pc-n biztos nincs jobb grafikája mint pl a fable 2-nek xbox360-on
Azért kérdezem mert az osztálytársam mondta és én nem hittem el, hogy a pc-jé jobb. És az xboxon is és a pn-n is ugyanarra a játékra gondoltam csak pc-n full grafon.
Egyébként az xbox full grafikán van alapból?
Egy komoly gépen nem akad, és soha nem ér az xbox a nyomába grafikailag, igaz hogy rá van optimalizálva, de a késöbbi játékokat úgy butítják le a szintjére mert a hardverei nem tudnak többet. Én pc-s vagyok, de ha valaki csak játszani akar, akkor Xboxot ajánlom én is vagy ps3-t.
A lényeg hogy egy fullos pc árából kijön egy Xbox meg még egy lcd, vagy led tv is. Játék szempontjából a gép tényleg anyagi csőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!