Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiknek van jobb grafikája:...

Melyiknek van jobb grafikája: Xbox360 vagy PC?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ melyiket milyen monitoron használod.
2010. dec. 10. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Ileetve, hogy mi van a PC-ben.

A konzolok azért olyan gyorsak meg azért adnak olyan jó képet, mert a benne lévő hardvernek(ami amúgy nem annyira sokban különbözik a sima PC-ben lévőtől) a világon más dolga nincs, csak a játkot kiszolgálni, valamint a játékot is arra a harverre fejlesztik és optimalizálják, nem kell, hogy fusson Pistike Intel xy-os meg Józsika AMD abcd-s gépén és videókártyáján is.

2010. dec. 10. 17:52
 3/12 -Igazmondó- válasza:
A pc nek sokkal jobb csak akkor sok sok pénzed kell legyen hogy ezt meg is valósítsd.
2010. dec. 10. 18:07
 4/12 anonim válasza:

ez a kérdés így nem teljes

mert pl: Super marionak pc-n biztos nincs jobb grafikája mint pl a fable 2-nek xbox360-on

2010. dec. 10. 18:40
 5/12 anonim válasza:
18:40-es, ez kb. olyan, mintha egy Atari 2700-as játékot hasonlítanád mondjuk a GTA IV-hez, vagy Mass Effecthez. Két külön dimenzió.
2010. dec. 10. 21:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem mert az osztálytársam mondta és én nem hittem el, hogy a pc-jé jobb. És az xboxon is és a pn-n is ugyanarra a játékra gondoltam csak pc-n full grafon.

Egyébként az xbox full grafikán van alapból?

2010. dec. 11. 08:52
 7/12 anonim ***** válasza:
A PC-nek jobb a grafikaja (mivel sokkal magasabb felbontasban tud futni). Viszont nincsen soha ra optimalizalva ezzert akadozik es szagat surun (es meg ezernyi mas gond). Mig az xboxonra minden optimalizalva van, tehat az osszkep szerintem az xbox eseteben jobb.
2010. dec. 11. 23:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Ok kössz all.
2010. dec. 12. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy komoly gépen nem akad, és soha nem ér az xbox a nyomába grafikailag, igaz hogy rá van optimalizálva, de a késöbbi játékokat úgy butítják le a szintjére mert a hardverei nem tudnak többet. Én pc-s vagyok, de ha valaki csak játszani akar, akkor Xboxot ajánlom én is vagy ps3-t.

A lényeg hogy egy fullos pc árából kijön egy Xbox meg még egy lcd, vagy led tv is. Játék szempontjából a gép tényleg anyagi csőd.

2010. dec. 17. 10:13
 10/12 anonim válasza:
jah ha van egy nagy fullhd-s Tv-s es egy konzolod akkor jobb mint a pc mivel a pc-sek nagyreszenek a kozepes vagy az alacsonyabb konfiguracio van .Es par jatek csak konzolra jelenik meg Pc-re egyaltalan nem...de ha tenleg a maxon akarsz jatszani es van egy csomo penzed akkor erdemess oszerakatni egy nagyon durva gepet ami a kovetkezo 3-4 evre is bevallik es szinten veni hozza egy nagy Tv-t akkor a pc jobb...szemelyszerint nkm xboxon van es fullos Tv es nkm bevallt mivel kimodoltattam es igy kevesebb penzembe kerult mintha alom pcvel foglalkoztam volna
2010. dec. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!