Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3-an úgy is lehet játszani...

Ps3-an úgy is lehet játszani másolt játékokkal hogyha nem csippeltetjük ki?

Figyelt kérdés
Hallottam valahol hogy valamit fel kell rá telepíteni de nem tudom ezért is kérdeztem meg
2010. dec. 9. 14:36
 1/7 Réti bubuzér ***** válasza:
Igen, olyasmi, mint egy pendrive, az USB fogalaltba kell dugni. pl PS3Break
2010. dec. 9. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

ha nincs ps3key vagy psjailbreak akkor nem tudsz másoltal játszani!

ha kell ps3key akkor irj privátot.

2010. dec. 9. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha másolttal akarsz játszani jobb az xbox.

PS3-mon bonyolultabb is, meg az újabb játékokkal megint nem lehet játszani, meg a régiek sem nagyon működnek.

2010. dec. 9. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont, hogy már fejlődik!

Az újabb játékoknál megoldják, hogy menjenek régi FW-n, pl. MOH, a régieknél meg nem is kell, + a JB-el még a gari sem veszik el, míg X-nél igen!

Illetve már downgrade is van...

2010. dec. 9. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:

20:26

Hát ha neked bonyolult egy pendrivot bedugni a ps3-ba! :D

Amúgy meg ha kihúzud akkor lehet nyomni online eredeti játékokkal!

Xbox 360-nál nem ilyen könnyü a flash megszüntetése!

2010. dec. 10. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:

22:43

Épp ez az, hogy fejlődik, de még nincs kifejlődve.

08:50

Nem azt mondom, hogy bonyolult bedugni egy pendrive-ot, de torrent oldalakon olvasgattam, hogy rengeteg játék el sem indul (és nem mostani, hanem 1-2 éves játékok), erre mondtam, hogy bonyolult.

Amúgy az nem igaz, hogyha kihúzod mehetsz online játszani, mert PSN-re csak a legújabb FW-vel enged be, amin viszont a letöltött játékok nem működnek.

Meg hogy kell hozzá külső vinyó is, meg egy eredeti játék, ez így összesen 15-20 ezerre jön ki, én 18-ért 6 db játékot vettem, és nem Pac-man féléket, hanem uncharted, killzone, infamous, stb., és legalább tudok neten játszani.

Oké, idővel többre fog kijönni, mintha letöltenék, de csak azért, hogy killzone 2-vel multizhatok már megérte.

2010. dec. 10. 20:18
 7/7 A kérdező kommentje:
úgy hogy lehet megoldani hogy minden másolt ps3-om játék mennyen?
2010. dec. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!