Unit88 kérdése:
Xbox 360-hoz dual layer kell?
Figyelt kérdés
Ha ki akarok írni egy xbox 360 játékot mindenképpen két rétegűt kell használnom?2010. dec. 9. 13:58
1/7 A kérdező kommentje:
és ha igen kb milyen ár lenne olcsó?
2010. dec. 9. 14:00
2/7 anonim válasza:
Ha kitudsz írni 7-8 gigát egyrétegűre is, akkor nem feltétlenül.
Amúgy te nem beszélni magyar?
3/7 Fkris válasza:
Ne olcsóra menj, hanem minőségre!
Verbatimra írd ki, én 420 ért veszek 1-et.
Ha másra írod, lehet nem olvassa be, vagy hamarabb tönkremegy az olvasófej!
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat a 14:39-esnek: mire gondolsz a kérdéseddel, mert lehet hogy vak vagyok de szerintem jól írtam amúgy a TDK jó minőségű?
2010. dec. 9. 16:14
5/7 Jovanny válasza:
Szerintem is jól írtad. :) Mind1. Dual layer kell mindenképp, Én 160 forint körül veszem a Maxell-t a www.mediadepo.hu-n. Tökéletesen megfelel, jó minőségű, még egyet sem rontott el az író, és nagyon szépen olvassa a box.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, ki találta ki azt a baromságot, hogy ha nem Verbatimot használsz, akkor tönkremegy az olvasó.
Könyörgöm, te már az összes létező DVD márkát kipróbáltad, vagy pedig a Verbatim beépített ügyfele vagy?!
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy mindig a legdrágább a jobb. Én amúgy sokszor használok TDK-t, nagyon jó minőség elfogatható áron.
7/7 anonim válasza:
A TDK nagyon jó hozzá, én is ilyet használok, és még nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!