Szeretnék XBOX360-at venni? Hogy működik?
Úristen...hát ha itt tartunk, hogy TV-be kell-e bekötni, akkor mi lesz itt olyanoknál, hogy flash, AV kábel, Gold tagság meg ilyenek...tudod mit, olvass egy kicsit utána mondjuk itt:
Igen, látod vannak ilyen barmok, hogy még ezt se tudják pontosan...
Mindegy milyen a TV (képcsöves, lcd, plazma)?
"Mindegyiken lehet játszani, nyilvánvalóan plazmán a legszebb."
Nem tudom, ki lehetett az, aki ezt a baromságot írta, de a plazma TV-k rengeteget fogyasztanak és semmivel sem jobbak, mint a többi típus.
Mondjuk én azt is hülyeségnek tartom, hogy mindenki ajnározza ezeket a Full HD TV-ket, hogy csak ilyenen lehet játszani, a többi az nem éles, el van mosódva a kép, stb... Na erről csak annyit mondanék, hogy vettem egy Full HD-s Samsung LCD LED TV-t direkt Xbox 360-hoz, és annyira ocsmány, sötét, elmosódott volt a képe, hogy még aznap vissza is vittem, és azóta tökéletesen elvagyok a Sony képcsöves TV-men, éles, szép tiszta képe van.
Tehát nem minden a nagy felbontás, viszont a nagy képátló azért nem árt. (45-50"-os TV-ken már valami fantasztikus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!