Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fuji finepix s1600 vagy s1800?

Fuji finepix s1600 vagy s1800?

Figyelt kérdés
Nem sok különbség van köztük, a 15x és 18x zoom-on kívül mást nem is tudnék megemlíteni. Az árkülönbség pedig 5000 Ft. Nem tudom megér-e annyit. Láttam neten, hogy olcsóbban meg lehetne venni postaköltséggel együtt, de kicsit félek a neten rendeléstől. Mert ha hibás, vissza kell küldeni meg minden, így meg csak beviszem a boltba, ha rossz. Egyszer rendeltem netről telefont, már rossz volt, amikor megküldték, de aztán is voltak kisebb hibái, miután kijavították. Mondjuk lehet a telefontípus alapból ilyen volt. Szóval ezért félek a neten rendeléstől, főleg hogy ilyen nagy összegről van szó. Szerintetek?
2010. dec. 5. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
47%
Minden lényegeset leírtál, így nem tudok semmit hozáfűzni.
2010. dec. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!