Mi ez a plakát GTA4ben?

Figyelt kérdés
Van a GTA4 EFLC(Episodes From Liberty City)kis könyvének 15 oldalán egy plakát amire ez van rá írva:Liberty City it's over és van rajta egy kitépet kis rész az alján ahol egy fenyő fa van.Később meg találtam azt a plakátot amin a fenyőfa van és van rajta még egy kitört vulkán és van egy szöveg fölöte.Ez a plakát mit akar jelenteni?
2010. dec. 4. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs esetleg egy képed róla?
2010. dec. 22. 17:34
 2/4 anonim válasza:
xD azt jelenti hogy Liberty citynek vége van mert 1 vulkán erre má én is rájövök de sztem ez nem történik meg mert haigen akkor telelenne ayoutube meg gta iv Hirek de lehet hogy igaz :O
2011. jan. 4. 22:51
 3/4 anonim válasza:
ÉS ITt a kép [link]
2011. jan. 4. 23:04
 4/4 anonim válasza:
+ A The Ballad of Gay Tony, van egy hirdetést a hirdetőtáblán a Star Junction, hogy teases, ahol a sorozat élén next (). A hirdetés, amely szaporítására Epizódok Liberty City utasítás, kijelenti: "Liberty City, It's Over!", jelezve, hogy a GTA IV saga véget ért. Ezután kifejti, a következő megálló, de a
2011. jan. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!