Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPod 3. genáráció? Több kérdés.

Fkris kérdése:

IPod 3. genáráció? Több kérdés.

Figyelt kérdés

Namost:

1.Megéri megvenni(zenélésre, meg játszani kell egy Nokia 6070 mellé :D)?Ha nem akkor mit lehet helyette venni erre a célra?

2.Ha eBay-ről rendelem, akkor elvileg japánból/USA-ból hozzák, és ha elromlik, garanciára viszem, akkor az itteni szervíz is megcsinálja ingyen és bérmentve?

2010. dec. 4. 14:51
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, és köszi a válaszokat.

Amúgymeg ezt megérné megvenni?:

[link]

2010. dec. 4. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem játékra plussz zenére a legjobb választás az Ipod touch.Persze ha van sok pénzed akkor iphone de nem éri meg szerintem azt a sok pénzt.Nekem is van egy régi telefonom plussz most lessz egy ugyan ilyen touchom.Sokan mondják ,hogy a psp jobban megéri mert hogy azon is lehet zenét hallgatni na de mégsem ugyan az...Meg arra nincsenek olyan jó programok plussz a kezelése se tetszik.(ezek egyéni vélemények.)Szóval szerintem megéri a táccs!:D

A garancia szempontjából mindegy ,hogy hol veszed mivel világgarancia van rá szóval bárhol kicserélnék ha tönkremenne.

Az ebayről szerintem nem érdemes rendelni mivel hogy ha átszámolod akkor 38 ezerre jön ki amire még jön 5 ezer szállítás.Így ez 43 és van benne egy csomo kockázat.

Magyarországoon pedig megkapod 44-45 ért pl itt:

[link]

Árgépen még van sok bolt és a vatreán is szoktak jó áron bontatlan ipodokat árulni.

2010. dec. 4. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet:D
2010. dec. 4. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Vélemények még jöhetnek.
2010. dec. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!