Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell tudni az xbox360-ról?

Mit kell tudni az xbox360-ról?

Figyelt kérdés
még soha nem volt boxom és egy slim 4gb-ot fogok kapni,lehet már fleshelni?
2010. dec. 2. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet.

Azt kell róla tudni, hogy jókat lehet vele játszani.

2010. dec. 2. 11:53
 2/8 Jovanny ***** válasza:
Nekem is ilyen van, régi is volt. Tapasztalat, hogy sokkal szebb, csendesebb. A teljesítménye nem változott sokat. Lehet flash-elni, de még csak drive cserével tudják megoldani, az meg 20-25000 forint. Ez a helyzet szerintem gyorsan változni fog, de nem érdemes még pár hónapig bántani szerintem, mert a gari azonnal ugrik, és a live-ról is bannolnak, pedig az nagyon jó móka. :)
2010. dec. 2. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt kell róla tudni hogy alapból nincs rajta internetböngésző vagyis nem tudsz rajta internetezni!

Ha ki flsaheled a gépet tisztába kell lenni azzal hogy nem tudsz online másokkal játszani mert a flashelt gépeket kitiltják de attól még offline tudsz játszani!

A gép flsahelésével elveszik a garancia kivéve ha olyan helyen veszed ahol alapból flashelve lehet venni!

250 gb verziót azért jobb venni mert arra rá lehet telepíteni a játékokat ezzel megkímélve az olvasó fejet és a játékba valamennyivel lerövidülnek a töltési idők!

2010. dec. 2. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Hiába csöndesebb alapból a Slim, ha csak 4 gigás, nem tudsz rátelepíteni játékot, csak mentéseket, így pedig lényegen hangosabb.

Flashelni egyelőre nem lehet, csak drive csere van, ami valóban 20-25000, és így semmivel sem jobb, mint a többi box, ennyit nem ér meg, úgyhogy ha flashelni akarsz, akkor várj még 1-2 hónapot, kérj karácsonyra valami mást.

Mondjuk én eleve a flash ellen vagyok, mivel így annyi a garanciának, és ha bekrepál, akkor mindennek vége, és ez nem ritka eset a boxoknál, ez alól a Slim sem kivétel.

2010. dec. 2. 19:32
 5/8 Jovanny ***** válasza:
Nem tudom az előző válaszoló hány játékkal játszik egyszerre, de az új Dash már támogat 2X16 gigát USB porton keresztül (pendrive, vagy hordozható vinyó), erre pedig 4 játék simán felmegy. Én teljesen jól elvagyok a 4 gigással, a gyakran használt játékaim telepítve vannak.
2010. dec. 3. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
500 gb-os winyót nem lehet rákőtni és arra rárakni ajátékokat?
2010. dec. 3. 20:59
 7/8 Jovanny ***** válasza:
Nincs 500 gigás eredeti vinyó, csak 250-es. Csak jtag-gel lehet más vinyót rákötni, úgy, hogy arról lehessen játszani is, de erre csak a régi xboxok alkalmasak, régi dashboarddal. A vinyó egyébként csak azt a célt szolgálja, hogy tehermentesítse a DVD drive-ot, a játékok nem fognak róla futni, csak ha benne van az eredeti lemez.
2010. dec. 9. 16:23
 8/8 anonim válasza:
már van 320gb
2012. febr. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!