Olvastam és felis hagytam a szgépről vapló táplálásrol Igy akkor aksira hogyan kössem rá 250W Sal Xb-10/A szubcsövet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 19:51
1/2 anonim válasza:
Kemény dió lesz, de aki hangosat akar hallgatni, az ne spóroljon a tápon...
Egy 12 V 70A-os gk akkuval elmenne egy darabig. A bekötést meg akku oldalon szabványos akkusaruval, és nem túl hosszú, legalább 6-8 mm-es, szigetelt rézkábellel old meg. Autósboltban kapható.
2/2 I(L)TECHNO válasza:
Nekem ugyanez a szubcsövem volt anno 2002-2006ig a szobámban.. Számítógéptáppal működtettem..erős túlzással kb 130 W teljesitményt tudtam kivenni a tápból, ami bőségesen erősen megküldte a cuccot..Persez a tápegységbe szerelni kellett plusz 3 hűtőventit :) Amit persze más adapterrel hajtok meg..Ugyanezzel a táppal most egy 600 Wos MNC szubcsövet hajtok egy 2*240W os autóerősítővel :) Semmi gond remegnek az ablakok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!