Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Min jobb a grafika a PC-én...

Min jobb a grafika a PC-én vagy PS2-őn?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző: látom nem hallottál a min 4 éve piacon lévő 1920*1080-as monitorokról. Illetve hasonlíts már össze egy 768*576 (PAL) meg egy 1920*1080-as (FullHD) felbontású képet, majd utána emlegesd hogy nem nagy különbség, meg hogy minek.

16:18: a PC mindig szebb lesz a konzoloknál, mert a konzoloknak fix architektúrájuk van, a PC folyamatosan fejlődik, és az adott konzolgenerációt mindig behozza kb másfél-két év alatt látványban, sőt, le is hagyja utána - egy átlag konzolgeneráció élettartama kb 5-6 év, na most nézd meg 5 évvel ezelőtt hol voltak a játékok és hol vannak most.

A válasz tehát egyértelműen a PC, PS2-nél a még a GC is erősebb hardverrel bírt.

2011. jan. 17. 21:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy PC-n szebb a grafika, de PC-re nem készítenek semmilyen érdekes exkluzív játékot, mert kb. senki sem vesz rá semmit.

Míg a konzolosoknak azért van egy pár milliós tábora, akik vesznek játékot, és ez miatt mi kapunk pl. Uncharted, Metal Gear Solid, God of War szintű játékokat, amik játékélményben, és grafikában is nagyon ott van, hiába "csak" egy konzol.

És már egy konzolnak a grafikája is nagyon szép, 15-20 évvel ezelőtt is mindenki elvolt pl. egy Super Mario-val vagy Pac-Man-nel, és ott vonalzóval lehetett mérni a pixeleket.

2011. jan. 17. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:

21:39 vagyok, igaza van az előzőnek - platformot az ember csakis a játékkínálat és a személyes ízlés keresztmetszetét figyelembe véve vegyen az ember! Nekem 2 éves PC-m és egy Wii-m, meg NDS-em van, tökéletesen meg vagyok elégedve. :)

Bár a kérdező csak a grafika iránt érdekődött, arra pedig már megkapta a választ :)

2011. jan. 18. 00:05
 14/17 anonim válasza:
pc
2011. jan. 18. 13:19
 15/17 anonim válasza:
Hátt...szerintem PC-nek jobb felbontása van mint egy PS2-nek a PC-t max egy PS3 előzheti meg (nekem is olyan van) :))
2011. jan. 18. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem értem a mai fiatalságot...Miért sz@roznak le sokan egy játékot csak azért mert régebbi,és esetleg nincs csúcs grafikája??? És mi van,akkor ha 10 éves játék??? Nem lehet rajta játszani???? Nem mindenkinek telik csúcs gépre,és nem mindenki game őrült! Sokan még Super Nintendo-val is szeretnek játszani,és a legjobb játékok pont 10-15 évvel ezelőtt jöttek ki,szerintem....
2012. okt. 27. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy volt ps2 Túlaj vagyok! :)

Hát elsőnek is a gépen persze szebb!

Ps2-őn Nfs Mostwantedet kiprobáltam( Nagyon CSunya volt)

A gépen maximális Beállitáson fút! össze se lehet hasonlitani a kettőt!

Nekem a Ps2 Tekken 5 Miatt meg Dragon ball Miatt kellet Visszont ezzek tűrhetőek voltak! Tekken5 az én tv-men Tűrhetően nézzet ki! De a élmény a fontos! :)

Gran Turismo 4 is tök jó volt! :)

Szóval Igen a számitogépen sokkal jobb !:)

God Of war 2 se egy CSúcsminőség Közelröl megnézve a texturák a ps2 alacsony Vram-ja miatt gyengék , kicsik!

Ps2 2000-ben Debűtált ha jól emlékszem! Szóval egy 10 éves Konzol már nem versenyképes!

2013. jún. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!