Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV+USB. Segítesz? (Kérdésed...

TV+USB. Segítesz? (Kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Szóval van egy tv,ilyent szeretnék vásárolni:

[link]

Ott van hogy van usb kimenetele.az azt jelenti,ha pendrivera rakok fiilmet és bedugom a tvbe,dvd lejátszó nélkül is élvezhetem a filmeket? :) bocsi ha hülyének néztek,annyira nem értek hozzá..

2010. nov. 29. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
igen!!
2010. nov. 29. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Az van mellette zárójelben, hogy service, vagyis szerviz. Ráadásul az esetleg ismert formátumok sincsenek feltüntetve, így én arra következtetek, hogy nincs benne médialejátszó.

Közben megnéztem az LG weblapját és írják konkrétan, hogy nem játszik le semmit USB-ről.

[link]

2010. nov. 29. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:

11:24-es vagyok. Rossz lett a link. A műszaki leírás - funkciók fül alatt van ez: USB MP3/JEPG DivX Nem/Nem/Nem.

Szóval nézz másikat, ha pendrive-ról szeretnél mozizni. :)

2010. nov. 29. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-nak köszönöm a segítségét :) akkor minek raktak oda usb-t?semmi értelme így..Szerinted azért jó tévé?megérné az árát?Köszi segitséget,zöld kezet küldöm :)
2010. nov. 29. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Tescoban 89 ezerért van full HD LG akciósan, de amúgy nem rossz, csak pöppet drága.

Itt van ugyanez olcsóbban, neten: [link]

2010. nov. 29. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Megint én! :)

Találtam egy jó tévét: [link]

Ugyanannyi, mint az LG, amit linkeltél, de full HD és rendes USB csatlakozó van benne, vagyis lejátszik filmet, zenét. :)

Köszi a zöld kezet! Üdv!

2010. nov. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!