Milyen SD (nem micro vagy mini SD) kártyás mp3 lejátszó létezik, ha van ilyen? Márkákat kérnék először is! (lent még több info)
Figyelt kérdés
Mondana valaki egy olyan MP3 lejátszót, aminek nincs saját memóriája (vagy legalább is kicsi), és egy kártyát kell beletenni, amin a zenéket tudom feltölteni?
Olyat már láttam hogy microSD kártyával mükszik, de olyat hogy rendes SD kártyát lehessen beletenni, még nem.
Van ilyen egyáltalán?
Kössz!
2010. nov. 25. 20:27
2/6 anonim válasza:
Ahová SD passzol, oda a Micro SD is jó.
Gondolom van egy SD kártyád, és ahhoz keresel valamit amibe bele lehet dugni.
Ez kb 1600 forint: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
20:36-nak
ja csak ahova a microSD jó oda nem jó az SD
2010. nov. 26. 12:19
4/6 A kérdező kommentje:
az elsőnek meg kössz
2010. nov. 26. 12:19
5/6 A kérdező kommentje:
egyébként igen ilyenekre gondoltam, csak az a bibi, hogy olyat még nem láttam sehol ahol a sima SD kártya is jó lenne
2010. nov. 26. 13:04
6/6 A kérdező kommentje:
és nincs kedvem még microsd kártyát is venni
2010. nov. 26. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!