Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » In ear (agyba dugós) fülhallga...

In ear (agyba dugós) fülhallgató, milyet?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni ilyen fülest, és kíváncsi vagyok kinek milyen tapasztalatai vannak.

Magas hangminőség, erős basszus, ergónómia!

Köszönöm:)

2010. nov. 22. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Eddig akármilyenem volt, jobbanka tartom a sima fülesnél, annak gyakran dobozhangja van, ezzel pedig még az ócska 1500hufos media marktos fülesemmel sem volt bajom. A drágábbaknak talán kicsit szebben szól a basszus. Több pénzt viszont csak akkor adj ki érte, ha a garancia elég sokáig szól és pl ha megtörik a vezeték, azt használati kopásnak veszik legtöbbször. 1évnél tovább nálam egyik se bírta, pedig nem gyűrögetem meg semmi, úgyhogy én mostmár maradok az olcsóknál. :D
2010. nov. 22. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

koss the plug fülesem van már majdnem 9 éve!

élettartam garancia, jó a hangja...

mm ban lehet kapni

2010. nov. 22. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen volt:

[link]

Iszonyatosan jól szólt (ennyiért szóljon is), nagyon jó kialakítás meg minden:), viszont mint ha direkt úgy csinálták volna hogy ha lejár a gari, azonnal tönkre menjen.

Plusz, azok a kis gumírozott részek, amik tömítik a hallójáratod, cserélhetőek->le lehet venni, és van olyan hogy magától leesik vagy a füledben marad, és csere/pót nincs :D... csak sokkal kisebbet meg sokkal nagyobbat adtak hozzá 1-1et x).

2010. nov. 23. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:

- Sennheiser CX-400-at erősen ajánlom

- CX-400 II: Nokia és egyéb 2.5mm-es jack csatlakozós telefonhoz

- CX-500

2010. nov. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!