Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez milyen kábel, és hogyan...

Ez milyen kábel, és hogyan tudom például USB-re alakítani?

Figyelt kérdés

[link]

És kíméljetek azokkal a válaszokkal hogy 'Ez egy fekete kábel és kalapáccsal tudom átalakítani'!

2010. nov. 21. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugynevezett párhuzamos port kábel,nekem a nyomtatóhoz volt ilyen kb 3 átalakítóval tudtam usbre átalakítani,de a telepítő lemez ellenére(amit a kábelhez adtak) nem ismerte fel a laptop!
2010. nov. 21. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokat segítettél volna ha leszámolod a tüskéket egy ilyen fos minőségű kép mellé. Szóval ez egy DB15 csatlakozó szerintem. Mi van a túlsó végén? Joystick, kormány v hasonló? [link] itt találtam konvertereket.

Ha valami igazán egzotikus vacak csüng róla akkor X.21 soros port. Sok szerencsét azt USB konvertálni. DB9 RS232 USB konverterrel tele a padlás, de DB15? Én valószínűleg valamilyen elektronikai boltban vadásznék konvertert, valószínűleg át kell konvertáld RJ 45-re (én legalább tíz éve a Mikronika Elektronikai Szaküzlet 1111 Budapest, Budafoki út 10/b. Tel.: 209-7352 kaptam ilyet) én RJ-45-ről tudod továbbkonvertálni DB-9-re és majd onnan USB-re.

2010. nov. 21. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak, a párhuzamos nyomtatók DB25 kábelt használtak.

Most hogy jobban megnéztem a képet, a kábel vastagságából iszonyú erősen joystickre gyanakszom, a régi soros kábelek nem ilyen hegedűhúrszerűek voltak hanem rendesen megcsinált, ujjvastagságú szokásos szürke műanyagházas darabok.

2010. nov. 21. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat! Amúgy ha már felmerült kormány van a másik végén...
2010. nov. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!