Toshiba 42X3000PG LCD vagy Samsung PS-50Q91H Plazma? (sürgős! )
Figyelt kérdés
A Toshiba 42"-os,LCD,Full HD,
a Samsung 50"-os,Plazma,HD Ready
A Toshhiba mellett az van,hogy van benne 5.1-es csatlakozó,van is 5.1-esem,és gondolom jó úgy játszani,filmezni.
A Samsung pedig 50"-os,ami jó nagy,és az jó,híresebb márka mint a Toshiba,de nincs benne 5.1 csatlakozó.
Melyik érné meg jobban?
2010. nov. 19. 20:09
1/5 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy a Samsung híresebb márka mint a Toshiba, utóbbi is nívós gyártó, bár magam is Samsung párti vagyok, de szerintem inkább vegyél LCD-t mint plazmát, az LCD-nek általában nagyobb a felbontása mint a plazmának (jelen esetben is így van a két típusnál). Mondjuk a nagyobb felbontás akkor lesz előnyödre ha HD filmeket nézel, vagy játékkonzolhoz, számítógéphez használod. De nem minden a képméret, ilyen méretű kijelzők esetén ha nem akarsz ökölnyi méretű pixeleket/képhibákat látni akkor érdemes hozzá valami digitális csomagot venni a kábelszolgáltatódtól. Inkább ajánlanék egy Samsung UE40C5000 LED tv-t ez ugyan "csak" 102 cm-es de rádugsz az USB csatijára egy pendrive-ot/külső HDD-t és arról megnézheted a filmeket (akár full HD felbontásút is) arról nem is beszélve, hogy nem fog annyi áramot sem zabálni mint a fenti két típus.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor a Toshibában is meglehet bízni?
Remélem nem úgy működik mint a NONAME márkák..
Mert ha igen akkor inkább énis arra hajlok,bár kisebb,de 4x4 m-es szobába gondolom elég az.ugye?
Led tv most nem birok,mert csak ennyiért birok most tv-t venni,többet most nem szánok rá.
Akkor Toshiba?4x méteres szobába?
2010. nov. 19. 21:26
3/5 A kérdező kommentje:
*4x4 méteres szobába.
2010. nov. 19. 21:26
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyit szánsz rá amit írtam LED tv arra itt van pár találat árakkal együtt: [link] Egyébként meg lehet bízni a Toshibában is, egyáltalán nem bóvli sőt... De ha hozzá tudnál tenni az árhoz (nem tudom kell-e egyáltalán, nemigen találtam meg mennyibe kerül) jobban járnál a LED-es Samsunggal.
5/5 anonim válasza:
Amúgy igen, elég ekkora tv egy 16 m2-es szobába, még egy 94 cm-es is elég lenne szerintem (az olcsóbb is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!