Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A PSN (Playstation Network)...

A PSN (Playstation Network) ingyenes?

Figyelt kérdés
Míg az XBoxnál fizetni kell a XLive-ért, addig a PSN teljesen ingyenes? Vagy egyszeri alkalommal azt is meg kell venni, csak az nem egy hónapra/évre szól mint a Box esetében? És a PSN milyen lehetőségeket biztosít? Online játékot és böngészést is?
2010. nov. 17. 21:03
 1/6 anonim válasza:
IGEN
2010. nov. 17. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

A PSN és a Live között a legfőbb különbség az, hogy a a PSN-nél ingyenes a multiplayer, míg Live-nél z ugyebár nem!

A PSN-nek is van egy fizetős szolgáltatása, amit PS+-nak hívnak, ennek egy éves előfizetéséhez egy teljes játékot, exkluzív tartalmakat és árengedményeket kapsz!

De még egyszer mondom: a net ingyenes és a PS3-ban böngésző is van, míg boxnál nem!

2010. nov. 18. 15:32
 3/6 anonim válasza:
0%
PS3 ban nincs bongeszo az kamu es azt is tegyuk ossze hogy a ps3 szolgaltatasa egy rakas sza r semmit nem lehet csinalni mig az xbox e meg sokkal jobb. Nem ertelek teged te idiota valaszolo a kerdezo nem kerdezett semmit se a boxrol te meg hasonlitgatod biztos hogy egy ilyen bu zi ps3 fan gecc vagy amm a kerdezonek meg igen ingyenes ami latszik is....
2010. nov. 20. 03:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elöttem író kis ny.omorék sz@rrágónak üzenném, hogy ha szerinted a PS3-ban nincs böngész?, akkor a menünél a "Network" opciónál szerinted az "Internet Browser" mi???

De mivel úgy is ismerem a "fajtádat", ezért tessék, hivatalos használati útmutató:

[link]

+ egy videó is:

http://www.youtube.com/watch?v=jKKIrFH0iVY&feature=related

Amúgy nem tudom ki a fanboy?? :D

Egyrészt a kérdezö kérdezte a PSN/Live dolgot és a következö mondat is töle származik:

"Online játékot és böngészést is?"

Én ezekre válaszoltam és utána te kezdted a nyalizást az X felé! xDD

És ez az a mondat, ami az én igazamat adja:

"a ps3 szolgaltatasa egy rakas sza r semmit nem lehet csinalni mig az xbox e meg sokkal jobb"

Milyen álomvilágban élsz te ember?

Tökéletesen müködik a PSN, rengetegszer játszottam már vele online, vásároltam róla és nagyon stabil! (Persze függ a nettöl is, de az az X-nél is!)

A Live valóban azért fejlettebb, de mekkora égés lenne, ha évi 7-8000 Ft/felhasználó az ára és alig müködne???

Szóval legközelebb egy kicsit nézz utána a dolgoknak és igazold az állításodat + ügyelj a pocsék helyesírásodra, hogy legalább normális dolgokat olvassak és utána oszd azt a kevés eszedet(van egyáltalán??), Xbox gecc!

2010. nov. 20. 10:08
 5/6 anonim válasza:
PS3 RULEZ XDDDDD
2010. dec. 14. 13:13
 6/6 heori válasza:

Én inkább a kevésbé káromkodónak adnék igazat, bár a PSN nem ismerem mert csak most szeretnék Nintendo Wii helyett a Live -t egy kicsit ismerem mert a sógoromnak XBox-ja van. A kettö közötti különbségről anyit tudok, hogy a Live sok összeget vesz el a bank kártyárol de több akció van rá. A PSN-ről anyit tudok, hogy nem fizetős és állítólag kevesebb akció van rá ezért is akarok PS 3-at. Amúgy meg szerintem a sokat káromkodó egy elmebeteg állat...

Heori

2014. jún. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!