Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Új Jasper alaplapos Xbox360-ná...

Új Jasper alaplapos Xbox360-nál mekkora az esélye hogy leég?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam ezt meg azt hogy elromlott megsült,leégett stb..az xbox.

Szóval most szeretnék venni egy Xbox-ot de nem vagyok valami tapasztalt ebben a témában ezért szeretném a segítségetek kérni.

Mekkora az esélye hogy egy új jasper alaplapos, flashelt, nem hűtés módosított xbox elromlik rövid időn belül napi max 4-5 óra játéktól?

2010. nov. 17. 14:06
 1/3 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés, hogyha flashelve van az Xbox akkor minden estben elveszti a garanciát?
2010. nov. 17. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Új jasper alaplapos nem fog. De ha új, és szar akkor visszaviheted nyugodtan. Én naponta néha 3-4 órát is nyúzom, meleg szobában, radiátor közelében, nem is szellőzik (kicsi a lakás csak így tudom megoldani) de semmi baj nincs vele mióta megvettem.

Flash=garanciavesztés

2010. nov. 17. 14:12
 3/3 Jovanny ***** válasza:
így van, gari ugrott, de a Jasperek meghibásodási aránya már csak 3%. Nyugodtan vehetsz.
2010. nov. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!