1. ) Hogy lehet megnézni, hogy milyen DVD olvasó és firmware van az Xboxban? 2. ) miután kiírtam egy játékot (red dead redeption), és betettem egy DVD-t az xboxba, azt írta, hogy nincs benne DVD.
Mit lehet vele csinálni? Rossz játékot töltöttem le?
4x-es sebességgel írtam ki a .dvd file-t IMGBURN-nel
1. Flash-elve van az xbox? Mert ha nem, akkor akárhogy írod nem lesz jó. Azt hogy milyen van rajta leginkább az mondja meg aki csinálta.
2. Nem a .dvd file-t kell kiírni hanem az iso-t. A dvd file egy rétegváltási számot tartalmaz, ha ezt manuálisan beírod dvd decrypterbe pl. akkor nem kell hozzá, sőt nekem csak így működnek.
ráadás: Az iso-t mindig vissza kell patch-elni régebbi wave-re, főleg ha régebben flash-elték a box-ot és újabb játékkal akarsz játszani.
Használd a google-t, rengeteg helyen le lett írva a folyamat
Köszi a választ.
Flashelve van.
Wavepatcher azt írta a játékra, hogy unknow wave
A DVD olvasóról látom még nem írtak! :D
Óvatosan pattintsd le az előlapot! A meghajtó jobb szélén látod az Xbox 360 feliratot, alatt van egy kicsi ovális lyuk, amit benne látsz, az határozza meg a DVD meghajtó típusát! Erős fénynél nézz bele!
piros vezetékek - Toshiba-Samsung TS-H943A
fehér vezetékek - BENQ VAD-6038
sárga vezetékek - Philips Lite-on DG-16D2S
fekete műanyag - Hitachi GDR-312OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!