Letöltődött egy antivírus program és nem tudom eltüntetni, az óra mellet van a kis jele és állandóan valami üzenetet ír ki, zenét sem enged hallgatni azóta és semmilyen más programot. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 11:35
11/21 anonim válasza:
[link] Ezt töltsd le, ezzel le tudod törölni.
12/21 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnám elindítani?letöltöttem de ahogy rákattintok alul a szöveg jön csak ki...
2010. nov. 17. 12:15
13/21 anonim válasza:
Milyen böngészőt használsz? Leírom részletesen, hogy mit kell csinálni.
14/21 A kérdező kommentje:
Mozilla Firefox ha erre gondolsz.
2010. nov. 17. 12:19
16/21 A kérdező kommentje:
[link] letöltöttem ezt amit előzőleg írt valaki.végülis semmit nem enged az asztalról még 1 sima zenét sem.
2010. nov. 17. 12:21
17/21 anonim válasza:
Ne erőltessetek a revo-t. Kapott egy kemény spyware-t, amit nem könnyű eltüntetni.
Először indítsd újra a gépet csökkentett módban (F8 bill. folyamatos nyomásával) Ha megvan nyisd meg a Firefoxot. Eszközök-beállítások-haladó-Firefox internetkapcsolat beállítások. Jelöld be a nincs proxy-t, majd 2xOK. Zárd be és indítsd el a letöltött Malwarebytest.
18/21 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy a csökkentett módnál a hálózati kapcsolattal menüt válaszd.
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm máris próbálom.
2010. nov. 17. 12:55
20/21 anonim válasza:
nekem a combofix írtja ki az ilyeneket, csökkentett mód se kellett hozzá. Csak a hivatalos oldaláról szedd le a combofix-et! Szerintem az egyik legkeményebb vírusírtó, többek között az msn vírusok is ezzel irthatók.
Ha minden veszett ezzel menni fog, de nem úszod meg a telepítést már, döglassú lesz a rendszered mert sérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!