FujiFinePix AX 200! Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarok túl drága fényképezőt,és találtam ezt. Itt a link ahol bővebb infók vannak róla!

[link]

Kérdésem hogy szerintetek megéri? Olyan válaszát várom, akik picit értenek hozzá vagy van nekik ilyen!

Köszi

21L

2010. nov. 16. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Vegyél olyat amibe nem ceruzaelem kell.

Mire ehhez veszel akkukat meg töltőt, árban több, mint egy saját akkus gép.

A régi masinámmal és is sokat szenvedtem. Amint lehetett lecseréltem. Viszem magammal a töltőt, meg egy pótakkut.

Ha lemerül cserélek, és addig a másik töltődik. 5 órát videóztam így legutóbb.

Az ceruzaakkuval még az a baj, ha sokáig nem használod, akkor is veszít a kapacitásából. Így amikor kellene, mindig le van merülve.

2010. nov. 16. 12:34
 2/2 anonim válasza:

Nekem egy korábbi típusú FinePix-em van, remek gép, nagyon szeretem, bár tény, hogy néha leszívja az akkut, ha nem használom. Próbáltam, eléggé ütésálló, és azt fotózza, amit becélzok vele.

Viszont szerintem jobban megéri ceruzaelemeset venni, mert ha az tönkremegy, olcsóbb és könnyebb pótolni, mint a spéci akkut. Bár tény, hogy emiatt sose vettem akkus gépet, csak elemeset, úgyhogy nincs tapasztalom...

2010. nov. 16. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!