Kezd megtelni a Tárhely, mit csináljak? Kellenek az adatok, törölni nem szeretnék!
Melyik "Felhőt" érdemes használni, ami tartalmát csak én láthatok? Semi esetre ne legyen lehetőség, opció, hogy bárki másnak is engedélyezés adhatsak , állítsak be hozzáférést, megtekintést,
Melyik lenne jó, hogy működik ez?
Köszönöm.

"Kellenek az adatok, törölni nem szeretnék!"
Pedig érdemes lenne átböngészni. Sok helyet fel lehet szabadítani ha az ember alaposan átnézni a dolgokat.
"Semi esetre ne legyen lehetőség, opció, hogy bárki másnak is engedélyezés adhatsak , állítsak be hozzáférést, megtekintést,"
Ilyen szerintem nincs, mindegyiknél van megosztási lehetőség.
Google Drive, Dropbox amit érdemes kipróbálni.
De azt tudd hogy a felhőszolgáltatók "belenéznek" a feltöltött adatokba. Olyant ne tölts fel ami nem szeretnél hogy lássanak!
A legjobb megoldás egy másik, nagyobb telefon vásárlása.

És ha az iskolában betelik (ha idősebb vagy betelt) a füzeted mit csináltál?
Nos itt a helyzet ugyanaz:
1: ezt félreteszed és veszel másikat.
2: nagyobbat veszel és azon elfér az eddigi és az újabbak is.

Képek, videók, letöltések, stb. memóriakártyára történő áthelyezése.
Alkalmazások, és azok adatainak átnézése, gyári tárhelykezelőből indított tisztítás (NEM külső alkalmazással!)
Felesleges, nem használt fájlok és alkalmazások kigyomlálása...

Melyik "Felhőt" érdemes használni
Gugli Drive ott van a telefonodon, 100 GB tárhely bővítés évi 7000 Ft.
ami tartalmát csak én láthatok?
Csak te látod, meg a tárhelyszolgáltató (ez utóbbit vedd 100%-nak)
Semi esetre ne legyen lehetőség, opció, hogy bárki másnak is engedélyezés adhatsak , állítsak be hozzáférést, megtekintést
Öööö... ha nem osztasz meg valamit, akkor az nem lesz megosztva.
Ezen felül sd kártya használata és a pc-n rendszeres mentések. Ha az adatod egy példényban van, az a halál farkán billeg. És a felhőtárhellyel kapcsolatban sosem érdemes elfeledni, hogy a saját mentéseiddel szemben nem te rendelkezel felette.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!