Miért van az? Ha Tik tok nézése közben, megnyitok valami programot. Akkor akad a hang a tik tokon (számítógépen) Külső hangkártyám van. Az alaplapit tiltottam. 5700x Rtx 4060 32Gb memória
Figyelt kérdés
márc. 25. 15:20
1/2 anonim 

válasza:

Éppen tölti fel a kínai kormánynak az adataidat és az sok erőforrást igényel.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem is ez van, egy ESI UX22XT a hangkártya, Haswell generációs i3-4150 (lehet nem jól írom) küldi a matekot két tényleges szálon meg kettő HyperThreading varázsláson. Az audio processzek prioritását addig állítgattam eggyel magasabbra, míg elmúlt az, hogy 128 byte pufferrel ASIO-n az ablakhúzgálás megröccentgeti a hangot. Asszem USB Buffer 3 darab volt ekkor, 4-re állítottam utána, semmi különbség érzésre, és 44.1kHz-en megy, nekem ez így okés. Win11, legális jellegű (hardverapró jóáras lepattanó elvileg, tök nagymúltú usertől), nem támogatott konfigon (Rufusban két pipa kellett felhegeszteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!