Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kindle-re hogy lehet emailben...

Kindle-re hogy lehet emailben könyveket küldeni?

Figyelt kérdés

Calibre-t használok. Eddig USB-n küldtem át a könyveket, de több helyen láttam hogy elvileg jobb emailben küldeni. De ezt hogy lehet kivitelezni? :D

Mármint van a készülékhez tartozó email cím, ezt megadtam. Létrehoztam egy ilyen gmx-es email címet ami valamiért kell(?), ott bepipáltam amit írt hogy pipáljak be. Az amazon accountomnál ezt a címet megadtam mint "Approved Personal Document E-mail List". Továbbra se történik semmi, vagyis ha Calibre-ben próbálom így küldeni a megadott email címre, akkor hosszú percekig tölt, azt írja kész, de sehol nem jelenik meg a könyv...??

Nem tartom magam informatikai analfabétának, de ez a túlbonyolított folyamat kifog rajtam... hogy lehet úgy használni az email küldést, hogy végül meg is jelenjen a könyv a készüléken?

ma 13:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!