VocaloidLover4244 kérdése:
Xbox headsetet hogy tegyem jobbá?
Figyelt kérdés
Adott egy Xbox Wireless Headset amit még karácsonykor vettem a haldokló HP Omen Prime-om helyett de kezdek a dologban kételkedni.Ugyan is azt csinálja hogyha játszok valamivel (Mondjuk a Word of Warships vagy más) akkor ha zenét akarok közben hallgatni (vagy csak ha simán belépek) akkor kattan egyet és a YT-ot egyszerűen csak elnémítja amitől a falra mászok most már.
Próbáltam átállítani 1 vagy 2 csatornára,próbáltam mindegyiket (firefox,wows) beállítani hogy mindegyik csak a fülesen szóljon,megvettem a
DTS Headpone X-et és egyszerűen nem..
Ilyenkor mit kéne állítanom hogy mind a 2 ugyan olyan erővel szóljon és ne kattogjon és ne állítgassa magának a hangerőt?
Utóirat:Ez Win11-es PC-re vonatkozik!
tegnap 20:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!