IPod Touch idő ROSZZ?

Figyelt kérdés
Az óra átálítás után az ipod touchom mindig egy órával kevesebbet mutat. Nagyon bosszantó, hiába állítom át, másnapra máris rosszat mutat. Mit csináljak?
2010. nov. 8. 21:22
 1/5 anonim válasza:
próbálj meg az időzónáknál változtatni
2010. nov. 8. 21:28
 2/5 anonim válasza:
Valoszinuleg ez nem lesz valasz a kerdesedre, de nalam is voltak hasonlo gondok. Egesz pontosan az ebreszto kesett mindig egy orat. 6-ra allitottam, es csak 7 kor ebresztett. Probaltam baralni az oraval es ujraallitani az idot, meg az ebresztoket, de nem nagyon sikerult a dolog. Viszont tegnapelott, tegnap es ma reggel mar jol mukodott az ebreszto (magatol megjavult?)
2010. nov. 10. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Holnap jöhet az iOS frissítés! Rakd fel,és nem lesz ilyen problémád!
2010. nov. 11. 23:04
 4/5 anonim válasza:
0%
A tácsjó hogy rossz. Cseréld be Shuffle- ra de minimum egy nano chromatic-ra. És a márka garancia. Az almát keresd.
2010. nov. 12. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó - tudod te nogy mit beszélsz? Ez miatt nem cserélem be egy szarabbra, ne haragodj xD

egyébként átállítottam az időzónát törökre és azóta jó

2010. nov. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!