Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudom megváltoztatni,...

Hogy tudom megváltoztatni, vagy elfedni az IP címem (Windows XP)?

Figyelt kérdés

Nincs szükségem rá, hogy állandóan változzon az Ipem, csak lövésem sincs, hogy hogyan lehetne megváltoztatni.

(Elnézést, láttam már ezt a kérdést, de egyik válasszal sem tudtam mit kezdeni... Ebből is láthatjátok, hogy nem vagyok egy informatikai agy ^^")

2010. nov. 7. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként ha dinamikus IP-d van akkor mindegy, csak újra kell csatlakozni, és új IP-t kapsz.
2010. nov. 7. 23:04
 3/4 anonim válasza:
100%

Ajánlom a Hide my IP

vagy Platinum hide IP programot !

A platinumnál arra figyelj h környező ország IP-cimét válaszd pl román,ukrán,szlovák..mert pl amerikainál magas ping miatt nem tudsz netezni!

Hide my IP meg ált.próbaverzió,cracket sehol nem találtam hozzá :S

De arra figyelj h ezeket a progikat sokan használják,szóval külömböző oldalakon IP egyezéslehet

remélem tudtam segíteni :)

2010. nov. 7. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

23:13asnak örök hálám

2010. nov. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!