Mit lehet kezdeni a még működő XP-s vagy Windows 7-es notebook-kal?

Figyelt kérdés

Nekem a régi a számítógépemen eredetileg XP volt. Rátelepítettem a Windows 10-et, s lassú lett.

A mostani számítógépemen Windows 10 van, viszont az nem mindegy, hogy a Windows 11-nek mekkora memória kell, s az sem, hogy a merevlemezen mennyi helyet foglal a Windows 11. A böngésző programoknak a legújabb változata már inkompatibilis az XP-vel. Ha még működik egy notebook, viszont XP vagy Windows 7 van rajta, akkor azzal Windows 11 idejében mit lehet kezdeni?

jan. 20. 18:51
1 2
 11/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:

9. Ezért is utaltam rá, csak már nem emlékszem, XP-n a HTTPS nem akart működni és folyton kiírta, hogy hibás a rendszer időbeállítása, holott pontosan szinkronizált természetesen. Valamilyen hitelesítési problémákkal küzdött, ami miatt egyik böngésző sem tudott működni.

Kvázi lejárt a "rendszer hitelessége", csak nem tudom most precízebben megfogalmazni, kijavításával sem töltöttem már az időt (ha lehet egyáltalán), annyiban hagytam.

jan. 21. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a tanúsítvány érvényességét nem tudta ellenőrizni, már amennyire értek hozzá, talán kézzel is lehet frissíteni a hitelesítők listáját. De persze nem biztos, hogy lehet, vagy hogy ez állt a háttérben.
jan. 21. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!