Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy laptopom Ami ha nincs...

Van egy laptopom Ami ha nincs a töltő csatlakoztatva akkor normális hőfokokat mutat viszont ha töltőn van nagyon meleg!Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Van egy Asus tuf gaming A17 laptopom(1660ti+Ryzen 74800h)

20èves vagyok ès most vettem meg èletem első laptopját.Az egyetemi projektekhez vettem de ha már van akkor játszanèk is rajta.Fs22 szoktam játszani amit könnyen elvisz,ès töltő nèlkül a GPU ès CPU 40-50c° szokott lenni.De ha viszont rádugom a töltőre akkor a GPU ès CPU fèl perc alatt felmegy 70-85c°-ra.Nem tudom,hogy ez ienkor mennyi kellene legyen de szerintem ez sok.A task manager-ben nèzem a hőfokokat ès azt is írja,hogy a GPU ès CPU 8-15%-a van csak használva.Egy takarítás ès ujrapasztázás megoldja vagy valami nagyobb gond van?

tegnap 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi okozza a normális viselkedést?
tegnap 13:54
 2/4 Szirty ***** válasza:

Akkuról takarékosabb és lassabb.

Hálózatról többet fogyaszt ami fokozottabb melegedést is jelent.

tegnap 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A 85 °C teljesen normális, de itt már limitálja magát a videokártya. Laptopról beszélünk, nincsen optimális hűtése.
tegnap 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ilyenkor sokkal több energiát enged a hardvereknek, így jobb a teljesítmény, ezáltal melegebb is.
tegnap 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!