Megéri monitor helyett olyan tv-t venni amit tudok használni monitorként is?
Inkább nagyméretű monitort vegyél, mert azon tisztább a kép, és emiatt jobb az olyan dolgokhoz, mint az internetezés, valamint általában legalább 60Hz a képfrissítés, nempedig 50Hz, mint a legtöbb TV-é.
"Inkább TV mert azon lehet TV adásokat IS fogni!"
Géppel is lehet TV-adásokat fogni, csak venni kell egy TV-tunert, már USB-s TV tunerek is vannak.
Mert az egyszeri "júzernek", mint sok idősebb ember, meg aki nincs annyira képben stb. egyszerűbb így mint installálni egy tuner kártyát beállítani, dugdozni mindenfelé azt a sok kábelt, mint rádugni a koaxot a monitortv-re meg a vga kábelt azt bucsu. Amúgy egész jó monitortv-k vannak pl a Samsung P2370HD, ami egy fullhd felbontású masina, analóg/digitális (mpeg4) tunerrel, dvi,analóg vga és hdmi bemenettel emi szerintem egyértelműen jó vétel és ha arra kerül a sor, hogy kéne egy kisebb tv pl. csak hétvégére a nyaralóba, akkor hónod alá csapos és ott használod ez a fent említett tunerkaris pc+monitor felállásnál nem ilyen egyszerű.
A fent említett tv:
Én tudom ajánlani a Benq 2420HDB típusú monitort..
Szép és jó.. nekem bevált...
Vagy ugyanebből a márkából a ledeseket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!