Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » JBL partybox 120 -as ról mi a...

JBL partybox 120 -as ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Erősen gondolkodom ezen, mert szeretnék egy jó minőségű cuccot egy kb. 25 m2 szobába de nyáron szeretném ha a kertben is lehetne mellette bulizni?

Elég lehet ez?

#jbl #partibox #partybox #zene #buli
tegnapelőtt 15:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Igen! Bár hangminőség szempontjából nem annyira teltek és biztos lesz valaki aki alternatívákat linkel be amik hasonló áron hasonló erősségel jobb hangzást adnak, egyébként az esetek többségében szerintem teljesen jó!
tegnapelőtt 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából a 120 és 320 as között gondolkodtam, de több helyen olvastam hogy túl sok a nagyobb, nem tudták bent kihasználni a teljes erejét.
tegnapelőtt 16:16
 3/3 Szirty ***** válasza:
73%

Ha tuc-tuc kell monóban, velőt rázó hangerővel borzalmas hangátvitellel és villogó giccses RGB fényekkel, akkor ez telitalálat.

De ha zenét akarsz hallgatni akkor felejtős.

tegnapelőtt 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!