Gungasam kérdése:
Hogyan lehetne a hang jelet a TV-ről levenni, elvezetni folyamatosan adás közben, hogy a TV saját hangszórója nem hallgasson el?
Figyelt kérdés
Valaha régen volt egy dokkolós kis fejhallgatóm, a dokkolója mikrofont is tartalmazott és rádióadásban adta a fejhallgatónak a hangot. Ilyet nem találok. A mikrofonos jel levétel azért jó mert a TV-t más is hallgatja fejhallgató nélkül. Mivel nekem rossz a hallásom nekem kell a fejhallgató, nem felel meg a Tv felhangosítása. Azt a régi philips készüléket már nem találom sehol, volt időközben egy új SHC 8595, szintén dokkolóval , ez a töltötte is a fejhallgatót, de ennek nem volt mikrofonja így egyedül hallgattam a Tv-t. Később költözködés alkalmával lába kelt a dokkolónak. Most vennék végre egy újat de úgy akarom megoldani, hogy ne maradjon el a TV saját hangja. ha bedugom a pickup-ot ne kapcsolja le a a tv saját hangszóróját.#fejhallgató #TV-zés
tegnap 17:21
1/5 anonim válasza:
Erősítőt simán ráköthetsz, arra pedig bármilyen fejhallgatót, attól még megmarad a TV hangja.
Nekem a házi-mozi rendszerem van a TV optikai kimenetére kötve, így az 5.1-es hang is megvan ha így akarok filmet nézni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyan technikát itthon ami optikai kimenetre csatlakozhatna...Van a TV-n olyan kimenet de nincsen olyan erősítőnk, csak vezetékes. ha azt csatlakoztatom elmegy a hang a Tv-n. Egy LG smart tv. kártya befogadó helye van , meg egy rakás HDMI és USB hely
tegnap 19:36
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Van egy Genius erősítő 5.1 de sehol nincsen rajta fejhallgató kimenet
tegnap 19:46
5/5 anonim válasza:
Mert az csak egy hangfalszett mondjuk számítógéphez, vagy olyan DVD lejátszóhoz aminek van dekódolt kimenete, ezért a sok RCA a hátuján, én viszont audio erősítőről beszélek, azoknak van fülhallgató csatlakoztatási lehetősége ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!