Miért nem lehet jelenleg szinte sehol Xbox Series X konzolt kapni?

Figyelt kérdés

dec. 8. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én amazonról rendeltem viszont nem tudom hogy Magyarországra is szállítanak(tudtommal nem) Facebook marketplace, ebayen próbáld talán
dec. 8. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Újan szeretnék venni, és inkább valami nagyobb megbízhatóbb webshopot preferálnék. Néhány hónapja nézegettem, akkor még 4-5 helyen is elérhető volt, most kb sehol.

A másik meg az, hogy inkább ez az új, digital edition érdekelne, amit egy helyen, az Alzán látok listázva, de még az sem elérhető, és az ára sem ismert.

dec. 8. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
1.es vagyok. Én újonnan vettem és ajánlom hogy nézd meg a német amazon oldalt mivel lehet szállítanak magyarba is ( valószínűleg a szállítás is lesz egy kis extra pénz). amazon.de
dec. 8. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
viszont hamar ki fogyni onnan is mivel nemsokára kari
dec. 8. 18:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Okes megnézem, köszi!
dec. 8. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
karácsony közeleg nem tűnt fel?
dec. 8. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os neee komolyan?

Akkor azt elmagyaráznád kérlek, hogy a többi konzolt (series s, ps5) miért lehet legalább 10 helyen kapni jelenleg is?

dec. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!