Bbácsi kérdése:
Most jött el az ideje, hogy egy pár audio kazettát digitalizáljak.Próbáltam az ION-nal, az RRT 118 csodarádióval és nem sikerült. Olyan digitalizálót keresek ami egyszerű, semmit nem kell telepíteni és működik?
Figyelt kérdés
audio kazetta, digitalizálásdec. 7. 13:46
1/2 Szervizmérnök úr válasza:
Ezt én régebben megoldottam egy számítógéppel és az Audacity programmal.
Csak rá kellett csatlakozni a PC audió bemenetre, a kazettás magnódeck kimenetével.
2/2 anonim válasza:
Szintén úgy oldottam meg, ahogy Szervizmérnök úr. Az Audacity ingyenes és, ha a „zip file”-t választod, akkor csak ki kell csomagolni (nem kell telepíteni) és máris használhatod. Innen lehet letölteni:
Először célszerű egy részről próbafelvételt csinálni, így ellenőrizheted, hogy megfelelőek-e a beállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!