Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van olyan iqos-hoz hasonló...

Van olyan iqos-hoz hasonló eszköz, aminek nincs ez a jellegzetes égett íze?

Figyelt kérdés
Vagy nem is tudom hogy definiálnám ezt az ízt, ami tipikusan a heetsnek vagy a tereanak a mellékíze, de nekem ez nagyon kellemetlen.

dec. 6. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudom mit érzel, hiszen én ilyet nem tapasztalok nem tudok alternatívát se javasolni.
dec. 6. 12:51
 2/5 47. ***** válasza:
Betonkeverő
dec. 6. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezekben ha jól tudom kukoricakeményítő van vagy valami hasonló, amit sokan nem szeretnek, annak van ilyesmi íze. Próbáld ki a Glo-t, bár a hozzá való NEO-t is van aki nem szereti,ki kell próbálni.
dec. 6. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Cigisek... ennyi ökröt komolyan... betegíti, kinyírja, büdös lesz tőle, szar az íze, tölteni kell, drága, síkideg hogy el ne fogyjon hazáig, hol a gyújtó, van-e töltő, stb... de csak szívod bazzeg. nageszű 🤦‍♂️
dec. 6. 20:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Saját dolgoddal.
dec. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!