Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS5-höz és főleg Grand Turismo...

PS5-höz és főleg Grand Turismo 7-hez jó kormány ajánlás?

Figyelt kérdés
Semmi extra elvárás csak minőség és jobb élmény. A logitech G29-en kívül esetleg? de haz az a jó azt veszem, csak hátha van több is ami megérné max 100k-ig

dec. 5. 10:40
 1/3 Morzsi007 ***** válasza:

Ennél olcsóbban hasonlót szerintem nem találni. Drágább viszont van.

Esetleg használtan tudsz venni G29-et valamennyivel olcsóbban. Sokan megveszik és csak porosodik.

dec. 5. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
A Thrustmaster T300 RS-t szokták ajánlani. Kicsit drágább, mint a G29, a szíjas hajtás miatt viszont csendesebb. Nekem is az van, a kormánnyal nagyon megvagyok elégedve, viszont a pedálok lehetnének jobbak.
dec. 5. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ha most vennék, akkor inkább rászánnám a pénzt és egy Moza-t vennék, ehhez viszont PS-re kell egy átalakító, mert alapban csak PC és Xbox kompatibilis, de a direkt hajtás miatt szerintem megéri.

[link]

dec. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!